Skip to main content

Krydsfiner til alle formål, ønsker og behov

Vores målsætning er at blive din foretrukne grossist

Hos Krydsfinér-Handelen A/S er vi specialister i alle former for træbaserede plader, men krydsfinerplader hører til vores spidskompetencer. Vi leverer pladematerialer til virksomheder i hele Danmark. På Sjælland kører vi selv dagligt i egne lastbiler, mens vi benytter os af fragtbiler til at dække resten af landet. Alle vores kvalitetsprodukter køres direkte ud fra vores opvarmede og klimastyrede lagerhal i Rødovre.

Med et konstant fokus på høj kvalitet og kompetent faglig rådgivning arbejder vi hver dag for at blive din foretrukne grossist.

Styrke og smidighed kendetegner krydsfinerplader

Hvad er krydsfiner? Der er tale om finerlag – ofte skrællet – som typisk består af tre, fem eller flere sammenlimede finerlag, der ofte er limet med vandfast- eller fugtfast lim. Krydsfinerplader er kendetegnet ved den høje styrke og store smidighed. 

Vi forhandler krydsfinerplader til mange forskellige formål. Det kan være til inventar, emballage og byggeri med videre. Vi har alt fra birkekrydsfiner til konstruktionskrydsfiner samt brandhæmmende krydsfiner. Vores store udvalg kan kort sagt opfylde de fleste krav og behov.

Få flere oplysninger om vores udvalg af krydsfiner

Du kan læse mere her på hjemmesiden om vores brede udvalg af krydsfiner i forskellige dimensioner, men du er også velkommen til at ringe til os for at få flere oplysninger. Vi tilbyder kompetent vejledning og udformer gerne et uforpligtende tilbud til dig.


Krydsfiner er med sin styrke og skruefasthed ofte den stærkeste løsning til projekter. Grundlæggende er krydsfiner vandfast limet, dog er der enkelte pladeprodukter der er fugtfast limet, som bl.a. anvendes til laserskæring. 

Vælg i menupunkterne til venstre netop den type krydsfinér du ønsker at se nærmere på.

Download: Handbook of Finnish Plywood