Skip to main content

Vi leverer i hele landet

I Krydsfinér-Handelen A/S finder du et bredt udvalg af laminatbordplader. Pladerne lagerføres i 62x410cm samt 90x410cm. Vi har mange års erfaring med træbaserede pladematerialer, og vores produkter opbevares hensigtsmæssigt i en isoleret, opvarmet og klimastyret lagerhal.

Vi leverer pladematerialer til virksomheder i hele Danmark. Vi kører dagligt med vore fem lastbiler på Sjælland, samt leveringer med fragtbiler til resten af landet. Det er vores ambition at være din foretrukne grossist, og derfor sikrer vi en solid faglig rådgivning.

Vi forhandler løse laminatbordplader i mange farver samt størrelser

Laminat, der også kaldes for højtrykslaminat, er lavet af mange lag papir og harpiks, som bliver varmebehandlet. Delene bliver under høj varme presset hårdt sammen til en fast plade.

Laminatplader kan fremstilles i stort set alle tykkelser, størrelser og farver samt med specielle overflader. Fordelen ved laminatplader er, at laminat er et meget modstandsdygtigt materiale og i øvrigt rengøringsvenligt.

Vi kan desuden fremstille opspændte plader på for eksempel spånplade, MDF eller Birkekrydsfiner som kerne. Det kan være med færdig forkant eller uden kanter, til videre forarbejdning.

Kontakt os gerne

Du er velkommen til at høre mere om vores udvalg af laminatbordplader og andre materialer. Vi står klar med råd og vejledning, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på laminatbordplader.