Skip to main content

Hi-Macs til køkken, bad eller laboratorium

Hi-Macs er en akryl-baseret plade, som fremstilles i en række ensfarvede og flerfarvede dessinger.

Se vores udvalg af Hi-Macs

Vi tilbyder et bredt udvalg af Hi-Macs


Vi tilbyder unikke plader og solid rådgivning

Krydsfinér-Handelen A/S har vi stor erfaring og ekspertise med et bredt sortiment af plader i unikke og flotte materialer. Vi leverer bl.a. kvalitetsplader fra Hi-Macs, der er både langtidsholdbare og flotte. Vi kører dagligt med vore fem lastbiler på Sjælland, men vi tilbyder levering i hele Danmark, da vi dækker resten af landet med fragtbiler.

Vi opbevarer naturligvis vores produkter i en opvarmet og klimastyret lagerhal. Vi ønsker at være din foretrukne grossist, og derfor starter vi altid med at give en solid faglig rådgivning.

Vi efterkommer alle ønsker til design og farver

Hi-Macs er en akrylbaseret plade, som fremstilles i en række ensfarvede og flerfarvede dessiner. Pladen kan ikke suge fugt, fordi den er porefri. Derfor egner den sig godt til områder med særlige krav som for eksempel et køkken, vådzoner, bad eller laboratorium. Samtidig er materialet rengøringsvenligt og nem at vedligeholde.

Hi-Macs Solid Surface er ideelt til bordplader og alle andre overflader, hvor holdbarhed, alsidighed og æstetik er vigtigt. Derfor er Hi-Macs plader indenfor samme kategori som fx Corian bordplader. Det er muligt at imødekomme næsten alle ønsker til farver. Samtidig gør de unikke thermo-formbare egenskaber det muligt at producere alle former for design.

Pladerne bearbejdes på snedkerimaskiner med værktøj i hårdtmetal. De kan skæres, fræses, pudses og vaske kan planlimes eller underlimes. De kan endvidere øges i bredde, længde samt tykkelse ved sammenlimning. Der er 15 års garanti ved udførelse af autoriseret Hi-Macs forarbejder, hvilket er enestående for sådanne produkter. Der kan ligeledes tilkøbes vaske, både til bad samt køkken.

I vores Showroom på Hvidsværmer 155, 2610 Rødovre kan i se meget mere. 

Få mere information om plader
fra Hi-Macs

Kontakt os gerne for at høre mere om vores udvalg af Hi-Macs-plader. Vi står klar med råd og vejledning, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på plader fra Hi-Macs. Du kan også læse mere på www.himacs.eu, se link ovenfor. 

Læs mere om:
Ståldøre | Krydsfiner | Gulvspånplader | Mdf plader | Farvet MDF | Brandhæmmende plader | Kompaktlaminat | Renoveringsdør | Birketræskrydsfiner