Skip to main content

Hi-Macs

Solid Surface

Hi-Macs er en akryl-baseret plade, som fremstilles i en række ensfarvede og flerfarvede dessinger. Pladen kan ikke suge fugt, da den er porefri og egner sig derfor godt til våd-zoner i køkken, bad, laboratorier m.v. Hi-Macs Solid Surface er ideel til bordplader og andre overflader hvor holdbarhed, alsidighed samt et flot udtryk er vigtigt.

Med en kollektion som stadig vokser i både farver og designs vil det altid være muligt, at finde noget der passer til nye eller eksisterende farver eller arkitektoniske løsninger. Da Hi-Macs er et ikke sugende homogent materiale der samtidigt vil være let at rengøre, vedligeholde og forny, løser det ofte behovet steder hvor der stilles store krav til renlighed samt sterile områder. Det har samtidig unikke thermo-formbare egenskaber, som muliggøre at lave hvilket som helst design der ønskes.

Hi-Macs har endvidere en 15 års garanti hvilket er enestående for sådanne produkter.

Pladerne bearbejdes på snedkerimaskiner med hårdtmetal værktøj, som i dag er det mest almindelige hos alle snedkere der arbejder i træ.

Hi-Macs lagerførte produkter

Design: Format: Tykkelse    Mål  

Hvid “S28 Alpine White”

  12 mm 368x76cm 368x91cm 368x135cm 
Sort “S922 Black”    12 mm 368x76cm    

   

Vaske:     uden overløb  med overløb 
Vask Hvid CB422 JPG EPS DXF DXF
Vask Hvid CB465 JPG EPS DXF DXF
Vask Hvid CB402 JPG
Vask Hvid CB502 JPG

Hi-Macs kan skæres, fræses, pudses, og vaske kan underlimes. Man kan ligeledes planlime kogeplader eller vaske. Der udover har man mulighed for at bestille vasken i samme dekor man ønsker pladen i, dog skal man være opmærksom på at batch numrene ikke er ens. Pladerne kan øges i bredde, længde og tykkelse ved sammen-limning og kan forarbejdes til forskellige former for overfladefinish.

Hvis ovenstående har fanget din interesse kan der findes flere oplysninger på: www.himacs.eu eller ved at kontakte Krydsfinér-Handelen A/S.