Vores lagerhal finder du på Hvidsværmervej 155, 2610 Rødovre
Ring til os på: +45 4484 1700

Hi-Macs til køkken, bad eller laboratorium

 • Hi-Macs

  Hi-Macs er en akryl-baseret plade, som fremstilles i en række ensfarvede og flerfarvede dessinger. Pladen kan ikke suge fugt, da den er porefri og egner sig derfor godt til våd-zoner i køkken, bad, laboratorier m.v. Hi-Macs Solid Surface er ideel til bordplader og andre overflader hvor holdbarhed, alsidighed samt et flot udtryk er vigtigt.

  Med en kollektion som stadig vokser i både farver og designs vil det altid være muligt, at finde noget der passer til nye eller eksisterende farver eller arkitektoniske løsninger. Da Hi-Macs er et ikke sugende homogent materiale der samtidigt vil være let at rengøre, vedligeholde og forny, løser det ofte behovet steder hvor der stilles store krav til renlighed samt sterile områder. Det har samtidig unikke thermo-formbare egenskaber, som muliggøre at lave hvilket som helst design der ønskes.

  Hi-Macs har endvidere en 15 års garanti hvilket er enestående for sådanne produkter.

  Pladerne bearbejdes på snedkerimaskiner med hårdtmetal værktøj, som i dag er det mest almindelige hos alle snedkere der arbejder i træ.

  Hi-Macs kan skæres, fræses, pudses, og vaske kan underlimes. Man kan ligeledes planlime kogeplader eller vaske. Der udover har man mulighed for at bestille vasken i samme dekor man ønsker pladen i, dog skal man være opmærksom på at batch numrene ikke er ens. Pladerne kan øges i bredde, længde og tykkelse ved sammen-limning og kan forarbejdes til forskellige former for overfladefinish.

  Hvis ovenstående har fanget din interesse kan der findes flere oplysninger på: www.himacs.eu eller ved at kontakte Krydsfinér-Handelen A/S.

  Design: Format: Tykkelse      

  Hvid “S28 Alpine White”

    12 mm 368x76cm 368x91cm 368x135cm 
  Grå “S117 Midnight Grey”    12 mm 368x76cm    

  Sort “S922 Black” 

    12 mm 368x76cm    

  Vaske:     uden overløb  med overløb 
  Vask Hvid CB422 JPG EPS DXF DXF
  Vask Hvid CB465 JPG EPS DXF DXF
  Vask Hvid CB402 JPG
  Vask Hvid CB502 JPG

Vi tilbyder unikke plader og solid rådgivning

Krydsfinér-Handelen A/S har vi stor erfaring og ekspertise med et bredt sortiment af plader i unikke og flotte materialer. Vi leverer bl.a. kvalitetsplader fra Hi-Macs, der er både langtidsholdbare og flotte. Vi kører dagligt med vore fem lastbiler på Sjælland, men vi tilbyder levering i hele Danmark, da vi dækker resten af landet med fragtbiler.

Vi opbevarer naturligvis vores produkter i en opvarmet og klimastyret lagerhal. Vi ønsker at være din foretrukne grossist, og derfor starter vi altid med at give en solid faglig rådgivning.

Vi efterkommer alle ønsker til design og farver

Hi-Macs er en akrylbaseret plade, som fremstilles i en række ensfarvede og flerfarvede dessiner. Pladen kan ikke suge fugt, fordi den er porefri. Derfor egner den sig godt til områder med særlige krav som foreksempel et køkken, vådzoner, bad eller laboratorium. Samtidig er materialet rengøringsvenligt og nem vedligeholde.

Hi-Macs Solid Surface er ideelt til bordplader og alle andre overflader, hvor holdbarhed, alsidighed og æstetik er vigtigt. Derfor er disse plader et godt og stabilt alternativ til Corian bordplader. Det er muligt at imødekomme alle ønsker til farver. Samtidig gør de unikke thermo-formbare egenskaber det muligt at levere alle former for design.

Pladerne bearbejdes på snedkerimaskiner med værktøj i hårdtmetal. De kan skæres, fræses, pudses og vaske / kogesektion kan planlimes eller underlimes. De kan endvidere øges i bredde, længde samt tykkelse ved sammenlimning, og derefter forarbejdes de med forskellige former for overfladefinish. Der er 15 års garanti ved udførelse af autoriseret Hi-Macs forarbejder, hvilket er enestående for sådanne produkter. Der kan ligeledes tilkøbes vaske, både til bad samt køkken.

Få mere information om plader fra Hi-Macs

Kontakt os gerne for at høre mere om vores udvalg af Hi-Macs-plader og om vores priser. Vi kan for eksempel levere en bordplade med vask til badeværelse, en traditionel bordplade til køkken eller noget helt tredje. Vi står klar med råd og vejledning, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på plader fra Hi-Macs. Du kan også læse mere på www.himacs.eu, se link ovenfor. 

Hvidsværmervej 155,
2610 Rødovre
Info

Krydsfiner-Handelen A/S
CVR: 1794 8598

Adresse

Hvidsværmervej 155
2610 Rødovre

Kontakt

Tlf: +45 4484 1700
Email: kfh@krydsfiner.dk


Følg os

Krydsfiner-Handelen A/S